Twitter Updates

    follow me on Twitter

    mandag 16. januar 2012

    Fortsatt røykfri

    Vi har kommet til 16. januar, altså har jeg vært røykfri i 16 dager! Og det har gått overraskende bra!
    Joda, har hatt lyst på en røyk av og til, men har ikke hatt det store røyksuget - ikke en eneste gang! Største problemet har vært de situasjonene som jeg normalt har tatt en røyk... Etter middag, når jeg venter på buss osv... men heller ikke vært VONDT da heller...
    Hadde regna med mye mer smerte...MYE mer...
    Så må vel bare si: Gratulerer til meg...

    søndag 1. januar 2012

    Min første røykfrie dag!

    1.januar 2011... Stor i kjeften som en av og til er, finner en på å utbasunere at en skal slutte å røyke...og setter tom en dato...Og dette skjer uten at det er så veldig gjennomtenkt, og planlagt, jada, har lenge tenkt at jeg snart burde slutte, men... :-)
    Men som sagt så gjort...og jeg har ikke sagt at jeg skal PRØVE Å SLUTTE, men har sagt at jeg skal SLUTTE!
    Så i dag har altså vært den første dagen uten røyk! Og vil jo si det har gått bra...vanen har opptil flere ganger NESTEN sendt meg ut på verandaen flere ganger, er jo sånt en har gjort etter frokost, sammen med kaffekoppene...men har ikke hatt lyst på mer enn en eneste røyk hele dagen!!! Den etter middagen... Men noen tygg på en nikotintyggis, og overbevisning av meg sjøl om at jeg ikke røyker mer, så gikk det over!
    Sånn ellers? Kjenner at det er et eller annet som skjer i kroppen, kjenner at jeg er i ferd med å bli litt susete i hodet... Det er alt...har ikke engang vært grinete ennå, og datra er så langt imponert...
    Regner med at det sikkert kan bli tøffere utover kvelden, utover uka, men som sagt - jeg prøver ikke å slutte! Jeg har slutta!!!