Twitter Updates

  follow me on Twitter

  mandag 17. desember 2012

  Ny jobbjakt...

  Etter at jeg begynte i jobben min, på en ungdomsskole her i nærheten, tok det noen uker før ting falt på plass, og etterhvert ble jeg kjent med både personalet og en del flotte ungdommer... Det har vært tøffe uker, men mest fordi det har vært en del ekstra her hjemme, og jeg har vært usannsynlig sliten... På onsdag fikk jeg beskjed om at det dessverre ikke er behov for meg etter jul... Min første tanke var, "synd, men sånn er det, og trenger en pause nå"... I dag har jeg hatt en rar dag på jobb..godt humør, og god form etter å fått hvilt bra i helga, og NEI!!!! Jeg vil ikke slutte! Jeg vil være sammen med disse ungdommene videre, de er så flotte, jeg satt pent og pyntelig og hørte på sang, så på dans osv, med tårer i øynene! Tenk, på så kort tid har jeg bare blitt så vanvittig glad i mange av de unge, kjenner så klart noen bedre enn andre, og noen setter dypere spor...dessverre får jeg ikke fulgt opp...


  Kjenner akkurat nå at det blir tungt å evt begynne helt på nytt igjen etter jul, ny plass, nye mennesker, nye oppgaver... Hadde i grunn funnet noe jeg trives med og jeg vil gjerne fortsette med dette - er jo det jeg har ønska og hatt som mål i flere år! I og med at jeg er på Arbeid med Bistand, kommer jeg jo gjerne inn bakveien, men håpet og målet er jo at det skal føre til ansettelse...  Ha en videre flott førjulsdag, det har jeg tenkt :-)

  2 kommentarer:

  1. Lykke til med jobbjakt, men unn deg en fredfull jul først...

   SvarSlett
   Svar
   1. Joda, skal nok slappe av og kose meg i jula! Og er jo så heldig at jeg faktisk har noen som jakter på jobben for meg :-)

    Slett