Twitter Updates

  follow me on Twitter

  mandag 31. desember 2012

  Nyttårsaften...

  Er vel i dag en skulle sett tilbake på året som har gått..?
  Vel, det har jeg i grunn ikke gjort, men har fundert over årets jul, om den har vært normal, utradisjonell eller hva...

  En julepynta 4 åring...
  Etter at jeg helt bevisst slutta å stresse før jul, ble jeg også i år ferdig med det aller meste i god tid før julaften, måtte en liten tur å kjøpe et par ting lillejulaften, ellers var det full kontroll før helga tok til!
  Julaften reiste vi til mine foreldre, for andre året på rad, for å feire sammen med storfamilien, med 4 generasjoner! Vi rakk julegudstjenesten, som alltid hyggelig!
  Allerede 1.juledag reiste jeg hjem igjen, mens datra og barnebarnet ble igjen, jeg skulle nemlig noe jeg ALDRI har gjort før, og sikkert aldri kommer til å gjøre igjen heller - jeg skulle på konsert/fest med mine ungdomshelter, Stage Dolls! Litt oppstyr blant noen i familien at jeg kunne finne på noe sånt, men noen ganger må man gjøre det man vil sjøl, og morsomt hadde jeg det!
  Helt frivillig lot jeg også 2.juledags store familiemiddag gå fra meg, og enkelt og greit slappa av og koste meg hjemme helt aleine! Og det var faktisk nydelig, sjøl om jeg egentlig liker sånne greier...
  Ei julepynta mormor...
  3.juledag kom de to andre hjem, datra dro nesten rett på jobb, og etter det, har jeg knapt nok vært på butikken, barnebarnet ble, jeg tror kanskje tradisjonen tro, sjuk, og mormor var hjemme og passa på mens mamma var jobb...
  Så fra 3.dagen og til i dag har jula bestått av barnepass, besøk på legevakta, soving og stort sett det!

  I kveld, nyttårsaften, har vi spist god mat, og HØRT på fyrverkeriet utenfor, lillegutt som sov til 12 i dag, gikk og la seg, sjøl om han skulle få være oppe...Vi damene sitter henslengt i sofaen, bare slapper av, venter på at klokka skal bli 12, så smellinga gir seg, og vi kan legge oss :)

  Godt nyttår alle sammen, velkommen innom her også i 2013

  Ingen kommentarer:

  Legg inn en kommentar