Twitter Updates

  follow me on Twitter

  søndag 1. januar 2012

  Min første røykfrie dag!

  1.januar 2011... Stor i kjeften som en av og til er, finner en på å utbasunere at en skal slutte å røyke...og setter tom en dato...Og dette skjer uten at det er så veldig gjennomtenkt, og planlagt, jada, har lenge tenkt at jeg snart burde slutte, men... :-)
  Men som sagt så gjort...og jeg har ikke sagt at jeg skal PRØVE Å SLUTTE, men har sagt at jeg skal SLUTTE!
  Så i dag har altså vært den første dagen uten røyk! Og vil jo si det har gått bra...vanen har opptil flere ganger NESTEN sendt meg ut på verandaen flere ganger, er jo sånt en har gjort etter frokost, sammen med kaffekoppene...men har ikke hatt lyst på mer enn en eneste røyk hele dagen!!! Den etter middagen... Men noen tygg på en nikotintyggis, og overbevisning av meg sjøl om at jeg ikke røyker mer, så gikk det over!
  Sånn ellers? Kjenner at det er et eller annet som skjer i kroppen, kjenner at jeg er i ferd med å bli litt susete i hodet... Det er alt...har ikke engang vært grinete ennå, og datra er så langt imponert...
  Regner med at det sikkert kan bli tøffere utover kvelden, utover uka, men som sagt - jeg prøver ikke å slutte! Jeg har slutta!!!

  4 kommentarer:

  1. Hei!

   har du "slutta" før? de første 48 timene er harde, så glemmer man tilslutt mer og mer :)

   Lykke til! henger meg på snart jeg også!

   Mvh Janne

   SvarSlett
  2. Jeg har aldri slutta før...Men har gått noen perioder uten røyk av andre grunner, og veit at det har vært vondt! men ikke så mye i dag(sikkert verre i morra...)
   Jo, heng deg på, du også, sies at det er verdt det ;)

   SvarSlett
  3. Godt Nytt år flinka, dette greier du!

   SvarSlett
  4. Hei!

   Hjelper nok å ha satt en dato. Selv om jeg aldri har vært igjennom det selv.

   Lykke til! :-)

   SvarSlett