Twitter Updates

  follow me on Twitter

  tirsdag 15. mai 2012

  Hold-in

  Fikk et akutt behov for å skrive om alle fantastiske "hold-in" produkter..akkurat som om jeg har peiling på sånt...
  Og hvorfor i all verden skal jeg bruke tida mi på noe sånt?? Burde jo skrevet om bunad eller flagg eller et eller annet, men nei...jeg føler meg virkelig kallet til dette i dag!

  Og hva skal jeg skrive da??? Om min store og brede erfaring på området? Eller kanskje heller manglende...?

  Ok. Ute på markedet finnes en mengde hold-in-plagg, alt fra strømpebukser, truser, topper, bukser, kjoler osv...Og jeg hadde sikkert trengt alle på en gang, minst, men huff...dem er da så ekle... Joda, hender seg jeg bruker hold-in-strømpebukse, må innrømme det...og tenk, jeg har en topp, og ei sånn truse...toppen  er ikke så aller verst, hender seg jeg drar på meg den, til og med litt pen den... Men holder den inn noe særlig? Vel...kan sikkert diskuteres. Ikke så nøye, egentlig... syns det er litt juks, jeg...

  Se for deg at du er ute på byen, ser den lekre dama, litt "frodig" men tydeligvis fast og fin...Vel, jeg vil i alle fall ikke skuffe noen på den måten, skal dem ha meg med hjem, skal dem da vite hva dem får! Står ikke der og tar av meg "hold-in"-greiene, så alt bare velter fram, bedre at det er litt synlig fra før da... :))

  Huff...dette ble tull, man når man får et kall, hva skal man gjøre da?? Uansett, slipper jeg i alle fall å tenke på hold-in under bunaden! OG dessuten, jeg er ikke motstander, bare irritert på at jeg ikke finner noe som holder inn samtidig som det er litt pent...:)

  Ingen kommentarer:

  Legg inn en kommentar