Twitter Updates

  follow me on Twitter

  lørdag 26. november 2011

  Berit!

  I dag og i kveld har folk snakka mye om ho Berit, stormen som vi alle venta på... Jeg har også venta, og til å begynne med gleda jeg meg litt, en skikkelig storm er egentlig noe som hører til...Og det er så lenge siden jeg har opplevd det! Men så plutselig kom jeg på at egentlig er jeg livredd skikkelig storm, i tillegg til at jeg for første gang i livet er "den voksne", og at vi bor i et trehus helt aleine! Jeg som har bodd i blokk eller hatt flere voksne rundt meg, sånne som ikke er like pinglete som meg! Vel...på FB og Twitter så jeg at alle var plaga av Berit, men her har vi så vidt hørt at det blåser! Har ikke engang trengt å holde igjen verandadøra når jeg har lurt meg til en røyk! Sånn foreløpig SKUFFENDE, og i alle fall ingenting å være redd for, men så er det vel utover natta nå ho Berit skal virkelig nå land...
  Men om ikke Berit kom, så kom Tor, og han liker jeg ennå mindre!!! Og han kom til gangs, det blinka og buldra, gatene rundt vart mørklagte, og halve huset her også! Og det var da ingen som hadde fortalt meg at han skulle komme!
  Så konklusjonen? Mannfolka kommer her og ødelegger alt, damene er snille og rolige, tar hensyn til "redde" damer... ;-)
   Se noen bilder herher  og her...

  1 kommentar:

  1. Storm er fasinerande. Godt ver ute til å vera inn i.

   Men stormen vekkjer to tankar: Den store om kor mektig naturen er, og den truande: Kor mykje mektigare naturen er enn me klarer å førebu oss på.

   SvarSlett