Twitter Updates

  follow me on Twitter

  mandag 22. april 2013

  Framgang...

  Fortsetter omsider med ei lita oppdatering om den "nye" jobben min!

  Er fortsatt like "forelska" i jobben...

  Har ikke økt %andelen ennå, men nå jobber jeg hele skift! Så langt uten noen store fysiske begrensninger.
  Joda, jeg kjenner det i rygg og hofter osv når jeg kommer hjem, men jeg har funnet ut at smertene ikke blir verken bedre eller verre av å være på jobb, mulig en må trekke inn årene av og til hvis det blir for ille, men sånn er det bare! Nå nyter jeg bare å være der, sammen med flotte kollegaer og herlige ungdommer!

  Det herligste er at jeg nå er i ferd med å bli registrert i deres system, og vil etterhvert få vikarvakter! Og sommerjobben er allerede klar - gjett om jeg er glad!!!

  Jeg merker jo naturligvis at jeg er litt mer sliten sånn generelt nå, og legger meg tidligere, og er ikke riktig så ofte sosial, men for all del - jeg er sosial nå også, det er faktisk viktigere for meg at det skal fungere på fritid - jeg jobber ikke på bekostning av meg sjøl mer(det kosta meg nemlig alt for dyrt da jeg gjorde det...). Nå er det en "lykkelig" kombinasjon av jobb og fritid som skal takles!

  Og om ikke alt er bare fryd og glede for tida, så er det noe som gjør meg ennå mer glad, og litt spent! Ei jeg setter veldig stor pris på(du veit hvem du er) har vært på min jobb på intervju i dag...og for ikke å glemme det - det er deilig vår!


  Kan man få det bedre...?

  Ingen kommentarer:

  Legg inn en kommentar