Twitter Updates

  follow me on Twitter

  søndag 11. desember 2011

  Prosjekt RØYKESLUTT

  Ja, du leste riktig...

  Jeg har muligens vært stor i kjeften i dag, og gått offentlig ut med at jeg skal SLUTTE Å RØYKE!!! Først vart det en liten avtale med en vilt fremmed på Twitter, deretter offentliggjorde jeg hele greia til venner og familie på Facebook. Så må vel bare klare å gjennomføre mitt andre nyttårsforsett...mitt første var i fjor da jeg hadde som mål å komme meg mer ut av huset, treffe gamle og nye venner - det klarte jeg med glans! 
  Jeg har allerede bestemt hva premien skal være for denne røykeslutten(foruten bedre kondis og andre helsefordeler), nemlig en tur til Athen(ikke svikt nå, #gullfrekka...) Og da jeg fortalte om plana til min kjære datter, så var det bare: bestill den turen så fort du kan, du, mamma!
  Så da tenkte jeg jo å prøve å holde dere oppdatert med hvordan dette skal gå, og hvis noen har gode tips, tas de i mot med stooor takk!

  3 kommentarer:

  1. Min sønn greide det på rein vilje. Nå 1 år siden. Du greier det viss du fyller på med noe i tomrommet. Tvi tvi og bruk twitter og røyketlf og kom deg fortsatt ut.

   Lykke til.

   SvarSlett